5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik muhtevain yeğleme edilir.

Dairesel yangın merdivenleri ekseriyetle çelik veya betonarme gibi dayanıklı malzemelerden yapılmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda eminği temin etmek muhtevain lüzumlu mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı tasarım antrparantez elementlere karşı koruma görevlisi sağlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

ürkü kolu olmalıdır: Acil çıkış bapları, ürkü koluna ehil olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve hafif bir şekilde açılmasını sağlar ve insanoğluın evgin durumlarda güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak dunda nokta kayran illere hizmet vermekteyiz.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Ekseri metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın çıkan ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve ilgili strüktürnın güvenliğini sağlayıcı bapya yangın kapısı adı verilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile Yangın Kapısı Fiyatları yasal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı aklı başında sağlayacak şekilde takılması müstelzim parderi.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini munis görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler dide önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle mevsuk bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının elden çatı dışına açılması gerekir.

Bu nedenle yangın kaynaklı emanet zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu hâlet yangın merdiveni imalatı kucakin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini kanıtlamaktadır. 

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bandajlı olmakla yan yana olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu pozisyon kişi kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Yangın kapısı fiyatları yukarıda adetlan tüm değmaslahatkenlere ilgilı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Report this wiki page